Politerno > Україна і світ > Ексглава Держінвестпроєкту Каськів обраний до Закарпатської облради від ОПЗЖ

Ексглава Держінвестпроєкту Каськів обраний до Закарпатської облради від ОПЗЖ

  • 10 Листопада, 2020
  • 819 Переглядів
  • 0

Колишній керівник Держінвестпроєкту Владислав Каськів обраний депутатом Закарпатської обласної ради від “Опозиційної платформи – За життя”.

Про це свідчать дані ЦВК.

Каськів проходить шостим номером від ОПЗЖ. Він отримав 481 голос від виборців.

Згідно з даними ЦВК, Каськів – приватний підприємець і проживає у Києві.

Каськів залишив територію України, однак у листопаді 2017 року його екстрадували з Панами, а Печерський райсуд за клопотанням ГПУ обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави.

Каськіва звільнили у залі суду, впродовж 5 днів він мав сплатити заставу 160 тисяч. Вказану суму вніс юрист Віктор Єрмолаєв. Також повідомлялося, що Каськів відшкодував державі ще до рішення суду майже 7,5 мільйонів гривень збитку.  Цю суму вніс батько екс-депутата Євгена Суслова, власник фермерського господарства Іван Суслов.

ГПУ оскаржувала рішення Печерського райсуду щодо Каськіва.

У грудні 2017 р. детективи НАБУ затримали чотирьох осіб у справі про розкрадання коштів Держінвестпроекту.  У березні 2018-го детективи НАБУ встановили сьомого ймовірного учасника корупційної схеми з розкрадання коштів Держінвестпроекту, ним виявився директор ТОВ “Боржава резорт”.

В червні 2018 року у рамках кримінального провадження про розкрадання 259,2 мільйона гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України детективи НАБУ затримали двоюрідного брата колишнього голови Держінвестпроекту Каськіва.

В вересні того ж року стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розшукує рідного брата екс-голови “Держінвестпроекту” Владислава Каськіва Олександра.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE