Politerno > Україна і світ > В 7 областях встановлено результати виборів усіх мерів міст, загалом найбільше голів у “Слуги народу”

В 7 областях встановлено результати виборів усіх мерів міст, загалом найбільше голів у “Слуги народу”

  • 10 Листопада, 2020
  • 681 Переглядів
  • 0

Центральна виборча комісія отримала дані про результати виборів усіх міських голів у семи областях України.

Про це повідомила пресслужба ЦВК.

 

Відповідно до даних ЦВК, результати встановлено у Вінницькій області (18 міських голів), Кіровоградській (12) і Луганській (4).

Також є інформація про всіх переможців виборів міських голів у Волинській (10 мерів, у Луцьку призначено повторне голосування), Донецькій (17, у Слов’янську і Краматорську – повторне голосування), Львівській (37, у Львові та Дрогобичі – повторне голосування) і Черкаській областях (15, у Черкасах – повторне голосування).

На сайті ЦВК оприлюднили дані про результати виборів мера Києва.

Станом на 10 листопада встановлено результати виборів 1281 голови (з 1421): 304 – міських, 399 – селищних і 578 – сільських.

Згідно із результатами, оприлюдненими на сайті ЦВК, перше місце за кількістю голів місцевих рад серед партій займає “Слуга народу” – 206. Друге місце посідає партія “За майбутнє” – 86. Третє в ОПЗЖ – 52. Четверте у ВО “Батьківщина” – 46. П’яте і шосте місця посіли “Наш край” та “Європейська солідарність” – 36 та 35 відповідно. Найбільше серед обраних голів самовисуванців – 627.

Протоколи ще надходять до Центрвиборчкому.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE