Politerno > Україна і світ > У Єревані протестувальники розгромили офіс фонду Сороса і будинок Пашиняна. ВІДЕО

У Єревані протестувальники розгромили офіс фонду Сороса і будинок Пашиняна. ВІДЕО

  • 14 Листопада, 2020
  • 806 Переглядів
  • 0

У Єревані мітингувальники розгромили офіс Фонду відкритого суспільства (фонд Джорджа Сороса).

В YouTube оприлюднено відео, на якому видно, як протестувальники б’ють вікна і двері, розкидають меблі, речі і папери в приміщенні офісу, шукають цінні предмети.

У цей же день озлоблені громадяни Вірменії навідалися в гості до прем’єр-міністра Пашиняна. ЗМІ повідомляють, що мітингувальники прихопити з собою його годинник, дорогий парфум і багато іншого.

За інформацією ЗМІ, прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна і його команду пов’язують з Джорджем Соросом. Зокрема, при владі Пашиняна багато посад отримали люди, які працювали у Фонді американського бізнесмена. У той же час, під час конфлікту з Азербайджаном, Пашинян звертався за підтримкою до Росії, закликаючи Путіна втрутися у конфлікт.

Джордж Сорос – відомий американський фінансист і філантроп. Він є засновником Фондів Відкритого Суспільства (Open Society Foundations), які спочатку створювалися для допомоги молоді, яка не має можливості отримати вищу освіту.

Нагадаємо, що у Вірменії почалися протести після заяви прем’єр-міністра країни Нікола Пашиняна про укладення угоди про припинення вогню в Нагірному Карабасі. 

10 листопада протестувальники в Єревані захопили будівлю парламенту Вірменії. У цей же день у Нагорний Карабах вилетіли 10 літаків з російськими миротворцями на борту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE