Politerno > Україна і світ > Facepalm: Кулеба відреагував на заяву Лукашенка про центр спецслужб США в Києві

Facepalm: Кулеба відреагував на заяву Лукашенка про центр спецслужб США в Києві

  • 20 Листопада, 2020
  • 553 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 20 листопада, невизнаний світовим співтовариством президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про нібито виявленні розвідкою центри спецслужб США в Києві і Варшаві.

Про це він повідомив під час свого звернення.

За його словами, США створили свій центр спецслужб в Києві. Всі дані були отримані спільною роботою білоруських і російських розвідувальних місій.

“Жодного поляка там немає. Це тільки територія. Там всі американці сидять – розумні, талановиті, здібні люди”, – зазначив Лукашенко, говорячи про центр спецслужб.

У той же час він підкреслив, що зараз використовуючи інтернет, сучасні технології, “качають всю планету”. Вони нібито втрутилися в вибори у Білорусі і тепер намагаються перешкодити самому Лукашенку.

Очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на слова Олександра Лукашенка.

Свою реакцію глава МЗС висловив у Твіттер “гіфкою” з “фейспалмом”.

Нагадаємо, очільник МЗС Дмитро Кулеба, виходячи з принципу ротації очільників закордонних дипустанов, подав на розгляд Президента кандидатуру нового посла України в США Оксану Маркарову.

Україна і ще сім європейських країн приєдналися до рішення Ради ЄС від 29 жовтня про розширення санкцій проти керівників невизнаного Придністров’я та до санкцій ЄС проти режиму Александра Лукашенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE