Politerno > Україна і світ > Американський мільярдер Білл Гейтс зробив черговий прогноз щодо пандемії COVID-19

Американський мільярдер Білл Гейтс зробив черговий прогноз щодо пандемії COVID-19

  • 20 Листопада, 2020
  • 1165 Переглядів
  • 0

Американський мільярдер і філантроп Білл Гейтс озвучив прогноз щодо пандемії коронавірусу і спростував всі дивні теорії змови про себе і вакцинації.

 

Свою позицію Гейтс озвучив в ефірі The Daily Show, передає “Укрінформ”.

За словами Гейтса, людство чекає дуже жорстка зима.

“Взимку, коли нам холодніше, вірус більш активно розмножується, коли ми більше знаходимося в приміщенні, це не дуже добре”, — пояснив Гейтс.

Мільярдер додав: “Протягом наступних шести-восьми місяців новини будуть переважно поганими. Після цього виробництво вакцини зросте, і в кінці тунелю з’явиться світло”.

Він також сказав, що думає про теорії змови і про групи противників вакцинації.

«Якщо у пандемії є просте пояснення – що за нею стоїть якесь зло – в це легше повірити, ніж у справжню, біологічну причину, яка насправді досить складна. Так що слід чинити з правдою в подібному дусі – зробити її більш цікавою», – сказав він.

Гейтс упевнений, що наразі дезінформації набагато більше, ніж правди, і вона продовжує зростати.

Фонд Білла і Мелінди Гейтс підтримав ряд програм розподілу вакцин, які допомагають боротися з низкою серйозних хвороб, від туберкульозу, малярії і СНІДу.

Виступ Гейтса в 2015 році на конференції TED, на якій він попередив, що світ не готовий до наступної великої пандемії, після поширення по всьому світу COVID-19 став дуже популярним і породив ряд конспірологічних теорій.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE