Politerno > Україна і світ > В Чернівцях перед другим туром виборів вирішили роздати по 1 тис. грн малозабезпеченим

В Чернівцях перед другим туром виборів вирішили роздати по 1 тис. грн малозабезпеченим

  • 24 Листопада, 2020
  • 604 Переглядів
  • 0

На сесії 23 листопада Чернівецька міськрада виділила одноразову допомогу пенсіонерам і малозабезпеченим жителям міста в сумі 1 тис. грн у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє Комітет виборців України.

 

“Кошти видаватимуть за заявами чернівчан, які опинилися у скруті та яким потрібна фінансова підтримка. Щоб максимально спростити порядок виплати коштів, їх видаватимуть за заявами малозабезпечених громадян”, – повідомляється на сторінці в фейсбуці у вівторок.

Для реалізації цього проєкту депутати внесли зміни та доповнення до програми “Захист” на 2019-2021 роки. Проєкт рішення одноголосно підтримали усі присутні на сесії депутати. Кошти чернівчани зможуть отримати до кінця 2020 року.

“У рекламі та “джинсі”, яка з’явилася нині в місцевих електронних ЗМІ, вказується, що ініціатором проєкту рішення виступив один з чинних депутатів міськради, який вийшов у другий тур виборів”, – додають в КВУ.

Як повідомлялося, другий тур виборів мера Чернівців призначений на 29 листопада. До другого туру пройшли директор ТОВ “РОМА”, висуванець партії “Єдина альтернатива” Роман Клічук, який набрав 27,29% голосів виборців, і лідер партії “Команда Михайлішина” Віталій Михайлішин (21,33%).



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE