Politerno > Україна і світ > “Агент” НАБУ Шевченко пригрозив Зеленському судом за корупцію його оточення

“Агент” НАБУ Шевченко пригрозив Зеленському судом за корупцію його оточення

  • 3 Січня, 2021
  • 997 Переглядів
  • 0

Так званий агент НАБУ Євген Шевченко заявив, що президент Володимир Зеленський постане перед судом за “злочинну діяльність проти держави”.

Про це Шевченко пише на своїй сторінці в соцмережі, стверджуючи, що наразі в країні сформовано корупційну систему, фінансові потоки якої пролягають через найближчих друзів Зеленського – Андрія Єрмака та Сергія Шефіра.

Шевченко порекомендував Зеленському подивитися серіал “Механізм” про антикорупційне розслідування, унаслідок якого за ґратами опинився бразильський президент.

Роль Шевченка у розслідуваннях НАБУ, як агента, не раз ставилася під сумнів, зокрема, важко зрозуміти, хто міг мати з ним справи, після того, як його на усю країну стало відомо про його роботу на Бюро. Зокрема, у справі Злочевського, знаючи, що він агент НАБУ, з ним домовилися про хабар керівникам НАБУ і САП.

Нагадаємо, у жвтні агент НАБУ Євген Шевченко заявив, що генпрокурорка Венедіктова заблокувала розслідування НАБУ щодо трьох народних депутатів з партії “Слуга народу”, призначає на посади досвідчених корумпованих прокурорів, намагається злити справи “Роттердам +” і “Приватбанку”, а також перешкоджає слідству щодо суддів ОАСК.

Також він повідомив, що у справі про хабар у $ 6 млн керівництву НАБУ і САП за закриття справи проти міністра екології часів Януковича Миколи Злочевського перевірені всі матеріали негласних слідчо-розшукових дій та підтверджена їхня справжність.

Крім того, за словами Шевченка, Злочевський домовився з Печерським судом і на сьогодні було призначено засідання з уже готовим рішенням – забрати у НАБУ справу Злочевського і передати його Нацполіції.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE