Politerno > Україна і світ > Ткаченко визнав, що в Україні є нелегальна вакцина проти COVID-19 – Бродський

Ткаченко визнав, що в Україні є нелегальна вакцина проти COVID-19 – Бродський

  • 8 Січня, 2021
  • 809 Переглядів
  • 0

Міністр культури Олександр Ткаченко визнав, що в Україні відбувається таємна вакцинація проти коронавірусу.

Про це бізнесмен Михайло Бродський написав у блозі на сайті “Обозреватель”.

“Є така людина – Олександр Ткаченко, міністр культури. Він повторив темники дешевих блогерів про те, що моя інформація про контрабанду вакцини – це підступи північного сусіда … Прочитавши цю маячню, я відразу набрав згаданого державного діяча – і запитав, чи все з ним нормально, чи немає лихоманки, марень або галюцинацій. На мій подив, Ткаченко зізнався, що знає про таємну вакцинацію, йому це підтвердили відразу кілька людей, але свою публікацію в телеграм-каналі він знімати не буде”, – зазначає Бродський.

При цьому він уточнив, що знає “дуже багатьох, хто уколовся”.

“Про них знає вся еліта, вся влада знає, але морозяться. Доручають розслідувати, пишуть відписки … Так ось, панове, я даю вам ще кілька днів. І якщо не буде чесної реакції влади, то я здивую вас ще більше”, – підсумував Бродський.

Нагадаємо, днями бізнесмен Бродський у своїй колонці в “Обозреватель” написав, що низка нардепів і урядовців таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer.

Як заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, країни Європейського союзу не можуть вести сепаратні переговори щодо виготовлення вакцини проти COVID-19 – переговори ФРН та РФ про виробництво вакцин проти COVID-19 суперечать правилам ЄС.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE