Politerno > Україна і світ > Помилкові доноси шабунят і аферистів: Дубінський назвав причини санкцій США

Помилкові доноси шабунят і аферистів: Дубінський назвав причини санкцій США

  • 11 Січня, 2021
  • 796 Переглядів
  • 0

Депутат “Слуги народу” Дубінський прокоментував введення проти нього санкцій міністерством фінансів США.

Про свою позицію він заявив у Telegram.

“На жаль, помилкові доноси шабунят і всіх інших йому подібних аферистів з приводу нібито мого зв’язку з Деркачем тимчасово, в силу об’єктивно складної ситуації в США, дозволили корупційним паразитам реалізувати чергову аферу”, – написав Дубінський.

Він заявив, що ніколи не втручався у вибори в США і не мав стосунку до оприлюднення т. зв. “Плівок Байдена”. І пообіцяв, що його подальші дії “матимуть юридичний характер”.

“Однак, викликає жаль, що деякі посадові особи США користуються брехливими доносами аферистів, які фактично сприяють корупції в Україні. За право мати незалежну позицію, яка пов’язана з відстоюванням інтересів українського народу, можна випробувати тимчасові незручності і тимчасово побувати в таких списках”, – написав Дубінський.

“Я ніколи не буду маріонеткою для країни-агресора або для наших євроатлантичних “партнерів””, – додав він.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США ввело санкції проти 7 громадян і 4 організацій з України, які, за його інформацією, пов’язані з народним депутатом Деркачем.

Серед інших у списку тих, хто потрапив під санкції – депутат СН Олександр Дубінський і колишній прокурор Костянтин Кулик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE