Politerno > Україна і світ > Буде чудовий пансіонат для ветеранів АТО, – Невзоров про палац Путіна. ВIДЕО

Буде чудовий пансіонат для ветеранів АТО, – Невзоров про палац Путіна. ВIДЕО

  • 21 Січня, 2021
  • 855 Переглядів
  • 0

Путінський палац за 100 млрд рублів можна буде використати у майбутньому як пансіонат для ветеранів АТО і покалічених режимом Лукашенка білорусів.

 

Про це в ефірі на радіо “Эхо Москвы” заявив російський журналіст Олександр Невзоров.

“Коли у нас це все закінчиться, а воно закінчиться і треба буде якось замирятися назад з усім людством і спокутувати провину перед Україною, перед Білоруссю, вважай, що для ветеранів АТО буде чудовай пансіонат”, – зазначає Невзоров.

Нагадаємо, Навального затримали 17 січня в аеропорту “Шереметьєво”, коли він повернувся в Росію після лікування через спробу отруєння. За версією російської влади, Навальний ухилявся від контролю як умовно-засуджений. Хімкинський суд Російської Федерації взяв під варту Олексія Навального на 30 діб – до 15 лютого 2021 року.

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального опублікував розслідування про палац президента Володимира Путіна біля Геленджика.

Прессекретар Путіна Пєсков назвав розслідування “переливанням із пустого в порожнє” і заявив, що в матеріалі нібито “не представлено нічого нового”, а мета розслідування – зібрати у громадян пожертвування.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE