Politerno > Україна і світ > Рахунок Шарія, з якого він оплачує купівлю нерухомості в Іспанії, поповнюється з Москви – журналісти

Рахунок Шарія, з якого він оплачує купівлю нерухомості в Іспанії, поповнюється з Москви – журналісти

  • 1 Червня, 2021
  • 540 Переглядів
  • 0

Журналісти виявили сліди прямого фінансування проросійського пропагандиста Анатолія Шарія з Москви.

Про це пише в Facebook головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов із посиланням на джерела видання.

Він уточнив, що існує рахунок: “Anatolii Sharii, 4082 0978 7010 0001 9207, Raiffeisen Bank RF, Moscow”.

“21.05.2019 та 19.04.2020 на цей рахунок були направлені з Росії два платежі на суму 670 000 євро від двох громадян РФ.

З цього рахунку Шарій оплачує свої купівлі нерухомості в Іспанії.

Це тільки частина переказів, які регулярно отримує Шарій із РФ”, – зазначив журналіст.

Він висловив сподівання, що українські правоохоронці використають цю інформацію в розслідуванні підривної діяльності Шарія проти нашої країни.

“За кожного дурня з “шарікюгенда”, який влаштовує провокації за 100 гривень, за кожного бота, який строчить коменти в соцмережах за копієчку, за підтримку російської агресії і пропаганду проти української армії і держави Шарій отримує на свої рахунки великі суми, фінансує свій рух, поширює дезінформацію”, – зазначив Бутусов і дав посилання на матеріал про фейки Шарія.

Він підкреслив, що “фейки стали для Шарія найвигіднішим бізнесом, і на криваві гроші він купує нерухомість в Євросоюзі”.

“Сподіваюся, що після рішення Литви про оголошення Шарія персоною нон грата й анулювання його документів, іспанські правоохоронні органи проведуть перевірки зв’язків Шарія з Москвою, і цей російський агент буде видворений також і з Іспанії, і переїде туди, де йому роблять замовлення проти України, до себе в РФ”, – пише Бутусов.

Інформацію Бутусова підтвердив журналіст і блогер Сергій Іванов, який у Facebook написав, що на рахунок пропагандиста в російському банку приватні особи внесли 670 тис. євро готівкою.

“По-перше, гроші на рахунок Шарія надходили не з іншого рахунку, а були внесені ГОТІВКОЮ особами, імена яких я назву трохи пізніше. По-друге, цими грошима з московського рахунку Шарій заплатив за свою іспанську віллу за адресою: Calle Pescadors №7, Bloque A, №1, 43883 Roda de Bera, Tarragona, додавши необхідну суму зі свого рахунку в Іспанії. Прямо зараз цим рахунком займаються іспанські правоохоронці”, – написав Іванов.

За його даними, вілла – не єдина нерухомість Шарія в Іспанії. Також у пропагандиста є апартаменти в місті Таррагона в автономній Каталонській області.

“Щось мені підказує, що завтра Анатолія чекає яскравий день, повний незабутніх вражень і нового досвіду”, – додав Іванов.

Нагадаємо, підозрюваному в держзраді в Україні Анатолію Шарію анульовано усі литовські документи, його також оголошено персоною-нон-ґрата.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE