Politerno > Україна і світ > Уряд призначив двох заступників Ляшка і нового головного санлікаря

Уряд призначив двох заступників Ляшка і нового головного санлікаря

  • 2 Червня, 2021
  • 984 Переглядів
  • 0

Кабмін призначив Ігора Кузіна та Петра Ємця заступниками міністра охорони здоров’я. Кузін ще йстав новим санітарним лікарем.

Про це повідомив міністр Ляшко на сторінці у Facebook і джерела РБК-Україна в уряді.

Ці дві кандидатури були запропоновані самим главою МОЗ.

“Кабінет міністрів призначив запропоновані мною кандидатури двох заступників міністра. Ігор Кузін, Петро Ємець, вітаю у команді Міністерства охорони здоров’я. Легко не буде, але знаю, що разом зможемо реалізувати усе заплановане”, – заявив Ляшко.

Ігор Кузін – колишній виконувач обов’язків гендиректора Центру громадського здоров’я. На посаді керівника ЦГЗ він перебував з 2019 по 2021 рік, а потім став заступником нового очільника центру.

Петро Ємець – вже працював в Міністерстві охорони здоров’я. Як говорив Ляшко, Ємець пройшов у міністерстві шлях від посади головного спеціаліста до керівника економічного департаменту.

Також Кабінет Міністрів призначив Ігора Кузіна новим санітарним лікарем України.

“Кузін призначений заступником міністра охорони здоров’я – головним санітарним лікарем”, – повідомило джерело РБК.

Зазначимо, що Ігор Кузін був в. о. гендиректора Центру громадського здоров’я. На посаді керівника він перебував з 2019 по 2021 рік, а потім став заступником нового глави ЦГЗ.

призначення Кузіна своїм заступником Ляшко анонсував ще 29 травня. Міністр розповів журналістам, що запропонує Кабміну призначити Кузіна головним санітарним лікарем. Цю посаду Ляшко займав до призначення міністром.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE