Politerno > Україна і світ > Шарій каже, що за переслідуванням його партії з боку ОП стоїть Портнов. ВІДЕО

Шарій каже, що за переслідуванням його партії з боку ОП стоїть Портнов. ВІДЕО

  • 9 Червня, 2021
  • 916 Переглядів
  • 0

Підозрюваний у держзраді блогер Анатолій Шарій записав серію відеороликів, у яких стверджує, що за переслідуванням “Партії Шарія” з боку Офісу президента стоїть ексзаступник глави адміністрації Януковича Андрій Портнов.

Шарій відреагував на обшуки у засновників громадської організації “Партія Шарія”. Він запевняє, що за цим всім стоїть Портнов.

Шарій розповів, що їхні стосунки з Портновим почалися у 2013 році, а “перелом” трапився після приходу до влади президента Володимира Зеленського. Блогер пообіцяв випустити серію роликів про Портнова, як той нібито хотів стати генпрокурором України, а також очолити “Партію Шарія”.

“Нам в руки потрапила постанова за підписом судді … Нам стало цікаво, що це за суддя. Ця суддя – Віта Бортницька. Вона безпосередньо пов’язана з якимось Олегом Татарова, одним з радників глави ОПУ. Татаров і Портнов тісно пов’язані, це останній зв’язок Андрія Портнова в Офісі президента. Він любить розповідати про свій вплив на ОПУ…

За наявною у мене неперевіреною інформацією, весь тиск на прокурорів в моїй справі, в справі по партії здійснює Олег Татаров. При тому, я мушу зауважити, що половина прокурорів, на яких здійснювався цей тиск, за моєю інформацією, відмовилося приймати будь-які кроки, розуміючи, що це повне беззаконня”, – стверджує одіозний блогер.

За його словами, листівка, яку слідство наводить як факт антидержавних закликів “Партії Шарія” – підробна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE