Politerno > Україна і світ > У Раді “слуги” побилися з представниками ОПЗЖ, Разумков оголосив перерву. ВІДЕО

У Раді “слуги” побилися з представниками ОПЗЖ, Разумков оголосив перерву. ВІДЕО

  • 17 Червня, 2021
  • 1017 Переглядів
  • 0

У парламенті під час розгляду поправок до законопроєкту про незалежність Нацради з питань телебачення і радіомовлення відбувся конфлікт між депутатами ОПЗЖ і “Слуги народу”. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив перерву у засіданні парламенту через бійку та блокування трибуни.

Депутати обступили голову Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микиту Потураєва і доводили йому свою точку зору щодо законопроєкту, який він доповідав. 

Потураєв під час обговорення правок сказав, що “ця позиція немає нічого спільного зі змістом правок”.

“Нас питали, коли закінчиться епоха бідності. Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона, коли повсталий народ витягне оцю фракцію, сукупні статки якої співмірні з річним бюджетом України, і розстріляє. На жаль, ми демократична країна, і мусимо йти повільно і знищувати вас політично, разом з іншими фракціями цього парламенту. Ось коли закінчиться епоха бідності і брехні”, – заявив Потураєв.

Після цього нардепи ОПЗЖ вийшли до Потураєва і продовжили з ним конфлікт. Першим до нардепа підбіг Ілля Кива, до нього долучилися й інші колеги по ОПЗЖ. 

Під час їхньої суперечки із залу лунали вигуки “Вірастюк!”, але новий член фракції “Слуга народу” до конфлікту біля трибуни не доєднався. На захист Потураєва вийшов Микола Тищенко. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE