Politerno > Україна і світ > “Поставити крапку”: “Голос” проведе з’їзд партії

“Поставити крапку”: “Голос” проведе з’їзд партії

  • 17 Червня, 2021
  • 724 Переглядів
  • 0

Партія “Голос” планує поставити крапку в кризі, що склалася всередині політсили, на з’їзді, який проведуть у липні.

Про це йдеться у заява на сайті політсили.

В “Голосі” зазначили, що партія “переживає непростий час”.

Пояснюючи ситуацію, що склалася, вказується, що початок історії “Голосу” пов’язаний з парламентськими виборами 2019 року та лідерством Святослава Вакарчука. Мовляв, у той період “романтичні сподівання, що 20 людей спроможні звернути гори, надихали на плідну роботу”, але реалії політичного життя “вимагають не тільки гасел, а й кропіткої організаційної роботи, щоб досягати результату, як на державному, так і на місцевих рівнях”.

Реформи та трансформація партії викликали критику у окремих її членів. З часом ця критика переросла в системну кампанію в медіа щодо дискредитації керівництва партії. Останнім часом ця кампанія досягла апогею та вийшла за рамки формату внутрішньопартійних дискусій. Репутації партії нанесено великої шкоди, заявляють у “Голосі”.

Ситуацію, що склалася, може вирішити тільки з’їзд партії, йдеться в заяві.

“Ми прийняли рішення про проведення з’їзду в липні цього року, остаточну дату з’їзду у найближчий час призначить Політрада партії.

На цьому з’їзді ми поставимо крапку у цій внутрішній кризі та будемо рухатися далі. Задля побудови сучасної, вільної, європейської України”, – додали у партії.

Нагадаємо, у середу, 16 червня, 10 нардепів з фракції “Голос” оголосили про створення у Верховній Раді окремого об’єднання “Справедливість”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE