Politerno > Україна і світ > Найєма призначили радником міністра інфраструктури Кубракова

Найєма призначили радником міністра інфраструктури Кубракова

  • 23 Червня, 2021
  • 1054 Переглядів
  • 0

Ексзаступник гендиректора “Укроборонпрому” Мустафа Найєм призначений радником міністра інфраструктури Олександра Кубракова на громадських засадах.

Про це повідомляє видання “Бабель” з посиланням на власні джерела.

У коментарі журналістам сам Найем підтвердив, що працює в команді міністра інфраструктури.

За даними видання, він відповідатиме за напрямок безпеки на транспорті, управління майном та корпоративними правами. Зокрема, Найєм курируватиме реформу Державної служби України з безпеки на транспорті, яка, окрім іншого, передбачає передачу деяких функцій від міністерства інфраструктури до Національної поліції.

Як повідомило агентству “Інтерфакс-Україна” інформоване джерело в Мінінфраструктурі, офіційно призначення Найєма відбулося в кінці травня, а минулого тижня він був представлений керівництву департаменту управління майном і корпоративними правами та директорату з безпеки на транспорті міністерства.

Нагадаємо, 29 квітня Найєм пропрацював останній день на посаді заступника гендиректора “Укроборонпрому” . За його словами, його посаду скоротили після реорганізації, нічого не пояснивши, і для нього самого це стало несподіванкою.

За останні чотири місяці роботи в концерні Найєм заробив 3,3 мільйона гривень.

20 травня Верховна Рада призначила тодішнього главу “Укравтодору” Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури замість Владислава Криклія.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE