Politerno > Україна і світ > Посаду Найєма в Укроборонпромі скоротили

Посаду Найєма в Укроборонпромі скоротили

  • 29 Квітня, 2021
  • 761 Переглядів
  • 0

Ексжурналіста та екснардепа Мустафу Найєма звільнили з Укроборонпрому через скорочення посади заступника генерального директора з управління активами концерну.

Про це інформує прес-служба Укроборонпрому.

“Заступник генерального директора з управління активами Мустафа Найєм залишає ДК “Укроборонпром”. З метою оптимізації організаційної структури Концерну посаду заступника генерального директора з активів буде ліквідовано. У цілому штат Укроборонпрому буде оптимізовано на 10%”, – йдеться у повідомленні.

Сам Найєм у Facebook написав: “Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень. Не буду приховувати, для мене це рішення було несподіваним. Проте, наша співпраця з Концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей пост буде моїм єдиним публічним коментарем з цього приводу”.

Екснардеп перерахував, чого йому з колегами вдалося досягти за майже два роки перебування на посаді: початок реформування концерну, передачу Фонду держмайна 17 підприємств, які втратили значення для оборонки, інвентаризацію всіх об’єктів права інтелектуальної власності і т.ін.

Найєм зазначив, що йде з посади без “каменя за пазухою” і буде й надалі вболівати за реформу концерну.

21 листопада 2019 року екс-нардепа Мустафу Найєма було призначено на посаду заступника гендиректора ДК “Укрборонпром”.

Нагадаємо, 29 квітня Верховна Рада підтримала кандидатуру Германа Галущенка на посаду першого постійного міністра енергетики за понад рік роботи уряду Дениса Шмигаля.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE