Politerno > Україна і світ > Нардепка опублікувала відео, як курсантів годують борщем з тарганами від “Військсервіс-волонтер”

Нардепка опублікувала відео, як курсантів годують борщем з тарганами від “Військсервіс-волонтер”

  • 29 Квітня, 2021
  • 854 Переглядів
  • 0

Нардепка Соломія Бобровська оприлюднила відео обіду військового курсанта з плаваючою у борщі мокрицею.

Таким чином вона проілюструвала свій допис про низьку якість харчування військових ЗСУ, у наслідок того, що всі тендери Міноборони віддало одній єдиній фіктивній компанії “Військсервіс-волонтер”. Під неї чиновники МОУ виписали спочатку тендерні умови, а згодом й умови контрактів, що суперечать інтересам української армії.

“Нещодавно пройшов Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, де заступник Міністерство оборони України Ігор Халімон прямо визнав, що харчові закупівлі контролює монополіст “Військсервіс-Волонтер”. Щоб остаточно намахати всіх, Міністерство уклало!!!! додаткові угоди для покращення якості харчування. Спитаєте з ким? З Військсервіс -Волонтер! Що ж змінилось після додаткових угод?Нардепка опублікувала шокуюче відео: військових курсантів годують тарганами у борщі від монополіста закупівель Міноборони 02 ТОВ “Військсервіс–Волонтер” звільняється від обов’язкового контролю якості та безпечності продуктів у профільній установі МінОборони.Нардепка опублікувала шокуюче відео: військових курсантів годують тарганами у борщі від монополіста закупівель Міноборони 02 Раніше компанія отримувала гроші, якщо у військових частин немає претензій до виконаних робіт. Якщо претензії були, то “Військсервіс” мав виправити порушення і тільки потім отримувати платню. Тепер ж компанія отримує платню в будь-якому випадку, навіть якщо привезе гнилі продукти.Нардепка опублікувала шокуюче відео: військових курсантів годують тарганами у борщі від монополіста закупівель Міноборони 02 Термін постачання продуктів при освіженні суттєво збільшується.Нардепка опублікувала шокуюче відео: військових курсантів годують тарганами у борщі від монополіста закупівель Міноборони 02 Крім того, тепер монополіст не зобов’язаний замінювати зіпсовані продукти на свіжі.Нардепка опублікувала шокуюче відео: військових курсантів годують тарганами у борщі від монополіста закупівель Міноборони 02 Раніше військова частина могла відмовитись прийняти зіпсовані продукти. Тепер ж, вони обов’язково мають приймати всі продукти і вже самостійно мають звертатися до Міністерства Оборони, щоб перевірити їхню якість”, – написала Бобровська.

Вона додала, що готує депутатський запит на Володимира Зеленського.

“Він, як Верховний Головнокомандувач має втрутитись в цю ситуацію та розібратись з харчуванням в армії. Бо з такими темпами МінОборони скоро взагалі в тендерах пропише, що лише компанії з назвою “Військсервіс–Волонтер” можуть брати участь, а таргани це подарунок від постачальника. Ну, і процвітання корупції під час війни в МО – може президент не в курсі і його вводить міністр Таран в оману”, – зазначила політик.

Як повідомлялося, “Військсервіс-волонтеру” отримав усі 100% держпідрядів МОУ на поставку продуктів в армію. У ВР таку монополізацію ринку назвали загрозою нацбезпеці.  

В Міноборони, замість реагувати, навпаки опублікували інформацію про те, як не приховуючи свою зацікавленість, відстоюють інтереси власного монополіста у судах.

Депутати, підозрюючи заступника міністра оборони Ігоря Халімона у корупційних схемах на проведенні харчових тендерів під одну єдину компанію, рекомендували КМУ його звільнити.

В Офісі президента, за даними “Цензор.НЕТ”, із проблемою обізнані, але нібито радять Зеленському не реагувати, допоки МОУ не підпише зі своїм монополістом останні два контракти, що остаточно засвідчить факт корупції з боку посадовців.

Волонтери ж продовжують публікувати фото гнилих харчів, які “Військсервіс” постачає сьогодні на фронт та військові частини по всій країні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE