Politerno > Україна і світ > Коболєв оскаржить своє звільнення, каже, що на реформі корпоративного управління ставлять хрест

Коболєв оскаржить своє звільнення, каже, що на реформі корпоративного управління ставлять хрест

  • 29 Квітня, 2021
  • 575 Переглядів
  • 0

Ексглава “Нафтогазу” Андрій Коболєв має намір оскаржувати спосіб свого звільнення з концерну.

Про це повідомляють прес-служба “Нафтогазу”.

“Голова правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв подякував колективу групи за сім років спільної роботи над впровадженням реформ в нафтогазовому секторі.

Він зазначив, що незважаючи на маніпулятивність вчорашніх кадрових рішень Кабінету Міністрів України, вони набули чинності. Андрій Володимирович має намір оскаржувати своє звільнення, проте підкреслив, що ці процеси жодним чином не вплинуть на роботу групи”, – заявили у прес-службі компанії.

Зазначається, що Коболєв попросив правління та директорів дивізіонів і функцій групи “максимально зберегти високі стандарти роботи та продовжити розпочаті проекти та ініціативи”.

Водночас сам Коболєв у Facebook написав, що у нього “є претензії до вчорашніх рішень уряду”.

“Не в частині мого звільнення, а в тому, що вони зараз ставлять хрест на реформі корпоративного управління.

З 2014 року Україна твердо вирішила, що на державній власності має заробляти держава і українці, а не наближені до грошових потоків політики”, – заявив він.

За його словами, “вчорашнє рішення уряду відправляє у смітник всі напрацювання, і проти цього ми ще готові повоювати”.

Раніше він написав у Facebook, що урядовці “зараз ставлять хрест на реформі корпоративного управління”.

“У мене, безперечно, є претензії до вчорашніх рішень уряду. Не в частині мого звільнення, а в тому, що вони зараз ставлять хрест на реформі корпоративного управління.

З 2014 року Україна твердо вирішила, що на державній власності має заробляти держава і українці, а не наближені до грошових потоків політики. Одне вчорашнє рішення уряду відправляє у смітник всі напрацювання. І проти цього ми ще готові повоювати”, – підкреслив він.

За словами Коболєва, він “не має наміру влаштовувати цирк та підставляти під удар Нафтогаз”.

“Зараз основне завдання команди – зберегти динаміку роботи, яка встановилася в нас протягом останнього часу, і забезпечити розвиток видобутку, роздрібного бізнесу та інших стратегічних напрямів групи.

Я залишаю ключі від кабінету Юрію Вітренку. Остання приємність, яку дозволив собі як очільник Нафтогазу, – підписав рішення про початок сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі. Далі буде”, – додав він.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE