Politerno > Україна і світ > “Гарант Конституції став гарантом недоторканності для хабарника”, – Бутусов про вплив Зеленського на справу Чауса

“Гарант Конституції став гарантом недоторканності для хабарника”, – Бутусов про вплив Зеленського на справу Чауса

  • 31 Липня, 2021
  • 575 Переглядів
  • 0
Чаус і Зеленський

Очевидно, що за прямим наказом президента Володимира Зеленського СБУ зриває розслідування справи колишнього судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса і переховує корупціонера від правосуддя.

Про це він написав у соціальній мережі “Фейсбук“.

“СБУ написала явку з повинною. Підпорядкована безпосередньо президенту України спецслужба заявила, що не збирається виконувати рішення суду і доставляти в НАБУ втікача Чауса, який перебуває офіційно в розшуку Інтерполу”, – зазначив Бутусов.

За його словами, лейтенант Баканов безспосередньо порушив дві статті кримінального кодексу і не виконав законні вимоги співробітників НАБУ.

“Це не боротьба спецназів – це боротьба беззаконня з виконанням закону. СБУ демонстративно зриває розслідування однієї з найрезонансніших корупційних справ і ховає корупціонера від суду. Очевидно, що таке відверте порушення закону робиться за прямим наказом президента Зеленського. Саме Зеленський захищає Чауса від притягнення до відповідальності. Гарант Конституції став гарантом недоторканності для хабарника”, – підсумував журналіст.

Нагадаємо, 30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов. повідомив, що після затримання екссудді Миколи Чауса в селі Мазурівка Вінницькій області туди прибула група співробітників СБУ, яка буквально відбила його у поліцейських і вивезла в невідомому напрямку.

Згодом співробітників НАБУ помітили біля будівлі СБУ, вони нібито “штурмують” приміщення.

Спецпризначенці Національного антикорупційного бюро України заблокували будівлю Служби безпеки України на вул. Володимирській у Києві.

Захисників екссудді Миколи Чауса все ще не пускають до свого клієнта, правоохоронці досі не повідомили, у якому саме відомстві він перебуває. 

В СБУ заявили, що гарантують безпеку виявленому вчора в селищі на Вінниччині колишньому судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколі Чаусу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE