Politerno > Україна і світ > Що у Зеленського з жінками?

Що у Зеленського з жінками?

  • 23 Серпня, 2021
  • 893 Переглядів
  • 0

Дивіться, яка дивна закономірність вимальовується.

Пресуючи Віталія Кличка (а брати глибоко інтегровані в економіку Німеччини), тупо не пускаючи мера столиці на зустріч в аеропорту, президент Зеленського насправді ображає Ангелу Меркель, нинішню канцлерку Німеччини. І закладає основу неприязні з боку канцлера майбутнього – традиції і дипломатичний протокол для німців святе.

Президент перейшов межу щодо Юлії Тимошенко, причому, зроблено це на рідкість безглуздо, у вигляді публічного звинувачення ЮВТ в призначенні топ-чиновника в один з держмонополістів, хоча цим займається Кабмін після узгодження з президентом. Випад непростимий. І якщо раніше ЮВТ жорстко критикувала саме політику і рішення влади (ситуацію в енергосфері, сумнівний ринок землі), не переходячи на особистість Володимира Зеленського, то тепер такої делікатності вона проявляти не стане. А Юлія Тимошенко пережила вже не одного президента, який намагався її знищити.

І нарешті, РНБОУ (читай – президент) спробував прикрити “Страна.ua”. Видання просто виходить з іншої адреси, а єдине, чого домігся ВОЗ – це перетворив жіночий колектив «Страни» на чолі зі Світланою Крюковою в розлючених фурій. І вони так просто не заспокояться.

От навіщо це? Зеленський не розуміє, що Україна – це країна з жіночої душею? І що його електорат – переважно жіночий? Хоча б з дружиною, порадився… Вона б розповіла, що жіноча помста – найвитонченіша і жорстока.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE