Politerno > Україна і світ > Загибель судді Печерського суду Писанця: справу розслідують як умисне вбивство

Загибель судді Печерського суду Писанця: справу розслідують як умисне вбивство

  • 12 Вересня, 2021
  • 516 Переглядів
  • 0

У суботу, 11 вересня, на Київщині у селі Погреби загинув суддя Печерського районного суду столиці Віталій Писанець.

Інформація про подію надійшла на службу 102 Броварського РУП ГУНП в Київській області близько 23:00. Було повідомлено, що Віталія Писанця (1968 р.н.) виявили непритомним у будинку по вулиці Центральній, 6 у Погребах Броварського району. 

Як стало відомо ЗМІ, Писанець у той вечір там відпочивав разом із власником будинку – військовим пенсіонером у відставці Онопенком П., який має недійсне посвідчення адвоката, а також зі слідчим Солом’янського РУП ГУНП у м.Києві Хоменком Є.

Правоохоронці встановили, що під час розпивання алкоголю між Хоменком і Писанцем виник раптовий конфлікт, під час якого останній вдарив слідчого.

А невдовзі після зазначеного конфлікту, як повідомляється, Писанець перечепився через вазу і впав на підлогу. Хоменко та Онопенко надавали йому допомогу, але врятувати не змогли і викликали швидку допомогу.

За даними правоохоронців, тіло судді виявили у вітальні будинку в положенні на животі. На обличчі в ділянці носа й на футболці чоловіка були помітні видимі сліди бурого кольору.

У пресслужбі ГПУ повідомили, що за фактом смерті судді Печерського районного суду м.Києва розпочато кримінальне провадження.

У повідомленні зазначається: “Київська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті судді Печерського районного суду м.Києва (ч.1 ст.115 КК України).

За попередніми даними слідства, подія сталася 11 вересня цього року в с. Погреби Броварського району Київської області.

Зараз тривають невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини події і призначено комплекс експертиз.

Офіс генерального прокурора взяв на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні”.

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що буде проведено повторну експертизу через підозри в корупційній змові на тендерх із закупівлі ноутбуків для вчителів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE