Politerno > Україна і світ > Разумков просить антикорупційні органи перевірити можливий підкуп нардепів “за деякі відставки”

Разумков просить антикорупційні органи перевірити можливий підкуп нардепів “за деякі відставки”

  • 20 Вересня, 2021
  • 627 Переглядів
  • 0
разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до антикорупційних органів, щоб вони перевірили інформацію про можливий підкуп народних депутатів щодо його відставки.

Про це він сказав на Погоджувальній раді ВРУ.

“Сьогодні багато чуток та інформації в ЗМІ, існують розмови, що хтось комусь пропонує 50-70-100 тисяч за голос за деякі відставки (спікера ВР. – Ред.). Я не зовсім розумію, в яких кабінетах це відбувається, хто веде такі переговори, але це точно негативно впливає на діяльність та імідж парламенту. На тлі всього іншого, що відбувається іноді з нашими колегами, така інформація точно нам з вами не додає”, – підкреслив спікер.

Разумков зізнався, що “майже впевнений”, що ця інформація не відповідає дійсності, але вважає, що з цим питанням повинні розібратися антикорупційні органи, тому звернувся до них з депутатським запитом. 

Нагадаємо, голова фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” пообіцяв подати заяву в НАБУ щодо перевірки звинувачень у корупції у фракції “Слуга народу”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE