Politerno > Україна і світ > У пермському “виші” невідомий влаштував стрілянину – 8 загиблих. Студенти стрибали з вікон. ВІДЕО – ФОТО

У пермському “виші” невідомий влаштував стрілянину – 8 загиблих. Студенти стрибали з вікон. ВІДЕО – ФОТО

  • 20 Вересня, 2021
  • 537 Переглядів
  • 0

Молодий чоловік влаштував стрілянину в одному з корпусів Пермського державного університету, за попередніми даними, є загиблі і поранені.

Про це повідомоляють ТАСС і РЕН ТВ, а також СК РФ.

 

У понеділок невідомий увійшов до будівлі університету і відкрив вогонь із вогнепальної зброї.

“Частина студентів закрилася від нападника в аудиторіях вузу. Деякі учні вистрибнули з вікна. На місце слідують правоохоронці”, – сказав співрозмовник ТАСС у правоохоронних органах.

Спочатку за даними Слідчого комітету РФ, 5 осіб загинуло, 6 постраждало. Однак дані про загиблих і постраждалих уточнюються. Повідомляється про 8 загиблих і 19 осіб постраждалих.

Зловмисника затримали, він був озброєний травматичною зброєю.

У соцмережах з’явилися кадри, на яких зловмисник веде безладну стрілянину по людях і вікнах вузу.

 

Офіційна група Пермського держуніверситету у “ВКонтакте” розмістила заклик до студентів закритися зсередини в аудиторіях і залишатися на місцях.

Стрілком виявився Тимур Бекмансуров. Він в деталях розповів, як проходив психіатра, купував зброю і готував напад.

Спершу він хотів напасти на колишню школу, але змінив рішення в кінці березня. Пише, що школа “була занадто неприємним місцем для того, щоб проводити в ньому останні 10 хвилин свого життя”.

За уточненою інформацією, стрілок був поранений при затриманні.

Нагадаємо, 11 травня у Росії в Казані підліток проніс зброю в школу №175 і відкрив стрілянину. У результаті стрілянини загинули 9 осіб. Повідомляється про ще одного нападника.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE