Politerno > Україна і світ > Арахамія обіцяв подати у понеділок заяву в НАБУ про перевірку звинувачень у корупції “слуг народу”

Арахамія обіцяв подати у понеділок заяву в НАБУ про перевірку звинувачень у корупції “слуг народу”

  • 20 Вересня, 2021
  • 811 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія пообіцяв подати заяву в НАБУ щодо перевірки звинувачень у корупції у фракції “Слуга народу”.

Про це він заявив в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.

“Щойно у студії я почув, що фракція, яка представляє владу, фінансується за рахунок корупційних потоків. Я в понеділок подам заяву в НАБУ (про перевірку цього факту. – Ред.), ви точно не будете стверджувати, що влада контролює НАБУ, чи ні?” – звернувся він до Олександра Данилюка, який у студії Шустера заявив про те, що” Слуга народу “фінансується за рахунок корупції.

Також він зазначив, що якщо Данилюк має у своєму розпорядженні відповідні факти, то він сам має надати їх НАБУ.

Нагадаємо, в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” між головою ВР Дмитром Разумковим і главою фракції “СН” Давидом Арахамією виникла суперечка через направлення на розгляд Венеціанської комісії законопроєкту про деолігархізацію.

Керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія нагадав спікеру парламенту Дмитру Разумкову про те, що монобільшість може відправити його у відставку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE