Politerno > Україна і світ > У водія Шефіра все добре – радник Зеленського каже, що метою нападу був вплив на команду президента

У водія Шефіра все добре – радник Зеленського каже, що метою нападу був вплив на команду президента

  • 22 Вересня, 2021
  • 567 Переглядів
  • 0

Операція водію першого помічника президента Сергія Шефіра, в якого влучили з автомата нападники, пройшла без ускладнень, життю чоловіка нічого не загрожує.

Про це повідомив головний лікар “Феофанії” Ігор Семенів у коментарі телеканалам.

“Все гладко, (операція) пройшла стандартно без всіляких ускладнень… Він абсолютно зараз стабільний, загрози для життя немає”, – защначив лікар.

За словами Семеніва, пацієнт має поранення в ногу і перебуває в одному з відділень інтенсивної терапії. Кількість влучень медик відмовився уточнити, посилаючись на таємницю слідства.

Лікар висловив сподівання, що рани загоються “первинним натягом” (швидке загоєння ран, в яких немає бруду і які мають невелику втрату тканини).

Семенів повідомив також, що водія доставили у лікарню на “швидкій”, він був при повній свідомості. “Феофанію” обрали з огляду на те, що постраждалий є працівником Офісу президента і перебуває на обслуговуванні цієї лікарні.

Під час брифінгу МВС перший помічник президента Сергій Шефір розповів про обстріл його автівки, заявивши, що не займається справами, які б могли стати причиною нападу на нього особисто, а метою замаху був вплив на команду Зеленського. 

Не розумію причин. Розумію, що їхали. Раптом пролунали постріли, поранили водія. Водій – молодець, поїхав далі. Ясно, що ми пришвидшились трохи. Було моторошно. 

Я тут же набрав поліцію, міністра МВС. Правоохоронні органи зреагували оперативно. Я тут же на дорозі зупинив швидку допомогу, завернув її, забрали водія. Він, звичайно, геройськи себе повів. 

Я вже чув кілька версій по телевізору – ідіотських. Ніяких конфліктів у команді немає, у нас команда дружня…

Я не можу пов’язати це з тим, над чим я працюю. Бо останні дні я працюю над зйомками студії “Квартал 95″. Ніяких справ, які б викликали агресію, я не вів”.

Помічник Зеленського вважає, що замах на нього був спробою залякати команду президента. Проте команду президента налякати неможливо.

Шефір каже, що скоріш за все його тепер змусять користуватись послугами охорони. Помічник президента пояснив, що останнім часом не займався важливими справами, які б могли стати причиною нападу на нього. Тому розцінює це 

За його словами, в Офісі президента він фактично виконує роль радника президента. 

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE