Politerno > Україна і світ > Рогозін заявив, що зупинити контрнаступ ЗСУ можна тактичною ядерною зброєю. ВIДЕО

Рогозін заявив, що зупинити контрнаступ ЗСУ можна тактичною ядерною зброєю. ВIДЕО

  • 4 Травня, 2023
  • 511 Переглядів
  • 0

Ексгендиректор Роскосмосу Дмитро Рогозін погрожує зупинити контрнаступ ЗСУ тактичною ядерною зброєю.

Відповідне відео він опублікував у Telegram.

За його словами, ЗСУ нібито почнуть контрнаступ із застосування ракетних систем HIMARS, потім “наліт дронів”, а вже тоді в хід підуть танки Abrams і Leopard.

“Відповідно до нашої доктрини, ми маємо повне право на застосування тактичної ядерної зброї. Вона якраз для цього й існує. Це – великий зрівнювач, коли є явна невідповідність у силах і засобах звичайного озброєння на користь противника. Найкращим методом для того, щоб зруйнувати його наступ, застосувати ТЯО (тактична ядерна зброя. – Ред.) зі зрозумілими наслідками, але іншого варіанту, здається, наразі немає”, – сказав він.

Як відомо, ввечері 22 грудня 2022 в ресторані окупованого Донецька пролунав вибух. В той час там перебував екскерівник Роскосмосу Дмитро Рогозін. Його було поранено та госпіталізовано до Москви.

 

Нагадаємо, у червні 2022 року Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС, а з ним і низку рекомендацій, які потрібно виконати для подальшого руху до членства. У червні 2023 року очікується усна оцінка Єврокомісії прогресу України в імплементації семи єврореформ. Як заявили експерти, ситуація щодо виконання рекомендацій ЄС погіршується.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE