Politerno > Україна і світ > Міноборони показало ролик, в якому люди у формі тримають пальця біля вуст

Міноборони показало ролик, в якому люди у формі тримають пальця біля вуст

  • 4 Червня, 2023
  • 587 Переглядів
  • 0

Заступниця міністра оборони України оприлюднила відеоролик, в якому натякається, що оголошення про початок контрнаступу не буде.

Відео у ТГ оприлюднила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

На оприлюдненому відеоролику Міноборони показало військових, які тримають пальця біля вуст, та надпис “Плани люблять тишу. Оголошення про початок не буде”.

Тим часом Данілов у інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera повідомив, що стратегія України — повернути свої кордони, а тактика постійно коригується. Він зазначив, що військово-політичне керівництво “спокійно обирає, що робити”, а також підтвердив слова президента Володимира Зеленського, що Збройні сили таки готові до контрнаступу.

Разом із тим секретар РНБО наголосив, що ЗСУ “діятимуть у найкращий час”.

Раніше Зеленський сказав, йому складно назвати дату, коли почнеться контрнаступ.

Також днями головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив відео з українськими військовими, які просять “благословити рішучий наступ”.

Нагадаємо, автор петиції про звільнення Олександра Ткаченка з посади міністра культури Юрій Шиян отримав лист від Кабінету міністрів про те, що петиція не набрала потрібну кількість голосів. Однак, станом на 2 червня звернення підписала 25201 людина.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE