Politerno > Тернопільщина > Самобуд на Бандери. Зведено чергову комерційну нерухомість замість приватного будинку

Самобуд на Бандери. Зведено чергову комерційну нерухомість замість приватного будинку

  • 19 Лютого, 2024
  • 2586 Переглядів
  • 0

У Тернополі продовжує реалізовуватися злочинна схема щодо самочинних будівництв. За накатаною схемою, замість приватних будинків, як зазначено у документах, зводиться комерційна нерухомість, ще й з порушеннями містобудівної документації.

Як ми уже повідомляли, поліція не те, що не реагує на такі самобуди, вона ще й ігнорує повідомлення та навіть кримінальні провадження щодо зазначених схем.

У січні Politerno повідомляло про новий самобуд на Чумацькій, 17, 19. Як ми зазначали, за даними жителів сусідніх будинків, поліція не збирається реагувати згідно своїх повноважень й зупиняти це незаконне будівництво.

Згодом нашій редакції почали надходити листи про чергові «гарячі точки» щодо впровадження згаданої схеми. Зокрема, 5 лютого ми розповіли про самобуд на вулиці Глиняній, 23.

Продовжили ми серію статтей щодо будівельних афер самовільним будівництвом на вул. Загребельна, 51.

У цьому матеріалі розповідаємо про самобуд на Степана Бандери, 65.

За містобудівною документацією, на приватній ділянці з кад. номером 6110100000:06:002:0012 на місці колишньої садиби, зводиться «індивідуальний житловий будинок».

Насправді, як може пересвідчитися читач, тут будується комерційна нерухомість й ігнорування цього факту поліцією – викликає подив.

Порушення містобудівних умов стандартні для таких об’єктів: забудова усієї ділянки, замість 50%; недотримані відстані до сусідніх будівель.

Нагадаємо, у Тернополі відбувся фестиваль «1084. НА МЕЖІ», в рамках якої відбулися кінопокази та дискусії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE