Politerno > Україна і світ > Найджел Браун вже каже, що НАБУ працює “посередньо”

Найджел Браун вже каже, що НАБУ працює “посередньо”

  • 16 Березня, 2017
  • 1916 Переглядів
  • 0
braun

Провладний кандидат на посаду незалежного аудитора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Найджел Браун дав ексклюзивне інтерв’ю  агентству “Інтерфакс-Україна“.

Зокрема на запитання як він оцінює діяльність НАБУ, Найджел Браун відповів:

– На мій погляд, неправильно мати якесь упереджене ставлення до якогось органу. Я можу робити висновки, тільки виходячи з того, що я читаю в пресі.

Я вважаю, що НАБУ є дуже важливим органом в системі боротьби з корупцією, але якщо врахувати всі ресурси, які витрачаються на її діяльність – гроші, людські ресурси, – то тоді потрібно, напевно, зробити висновок про те, що результати діяльності на сьогоднішній день є посередніми.

На запитання про те, на які саме конкретні недоліки він можете вказати, пан Браун відповів:

– Я не можу про це говорити зараз, адже для того, щоб стверджувати – потрібно розбиратися в системі, знати, як проходить процес слідства, збираються докази.

Голова правління “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін прокоментував висловлювання кандидата на посаду аудитора НАБУ.

“А ви знаєте, що Браун вже все оцінив? НАБУ працює погано, чоловік каже. Без жодних документів, без жодного аудиту. Бачите, якого профі Петро Порошенко і Арсеній Яценюк в аудит НАБу пхають.”, – написав Шабунін.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE