Politerno > Україна і світ > Штаб блокади з окупантами переходить до другого етапу блокади

Штаб блокади з окупантами переходить до другого етапу блокади

  • 11 Березня, 2017
  • 1414 Переглядів
  • 0

Штаб блокади озвучив наступні кроки які планує втілити за підтримки українського суспільства.

Про це на свої сторінці у Facebook повідомили активісти.

Зокрема планується:

1. До 02.04.2017 року: відкрити ще 3 редути уздовж державного кордону України та країни-агресора – Російської Федерації. 02.04.2017 повністю перекрити поставки товарів з України в Росію залізничним шляхом. З 02.04.2017 повністю перекрити поставки вугілля з Росії в Україну залізничним шляхом. По іншій номенклатурі продукції, що проходить через залізничні редути, приймати рішення поетапно (після знаходження джерел імнпортного заміщення з країн, що не ведуть агресивну війну проти України) — після обговорення з народом України. При цьому вантажі, що йдуть транзитом з інших країн затримуватись не будуть. При цьому, на даному етапі Блокади, пасажирське сполучення також затримуватись не буде.

Також, Штаб Блокади вимагає від керівництва країни негайно перейти до закупівель вугілля антрацитної групи з країн, що не ведуть агресивну війну проти України, використовуючи прийняту Урядом в квітні 2016 року, формулу “Роттердам+”. Штаб також вимагає від Уряду, щоб він до 2 квітня прийняв відповідну постанову і самостійно заборонив ввіз вугілля з РФ, а також вивіз товарів з України в РФ.

2. Штаб вимагає від Верховної Ради України негайного прийняття закону України “Про конфіскацію” підприємств, що належать країні-агресору, а також майна країни-агресора, у відповідь на конфіскацію української державної власності в окупованому Криму і частині Донецької та Луганської областей.

Штаб вимагає від НБУ негайного відкликання ліценції у “Сбербанка” Росії. Штаб вимагає від ГПУ та Уряду прийняття заходів, які не дозволять “Сбербанку” Росії вивезти гроші за межі української банківської системи. Штаб звертається до вкладників “Сбербанку” РФ, які, в умовах агресивної війни Росії проти України, мають там банківські вклади: заберіть свої вклади напротязі двох тижнів. 25 березня Штаб Блокади торгівлі з окупантами віддасть команду регіональним Штабам почати процедуру примусового закриття даного закладу. Штаб Блокади ініціює створення повного реєстру підприємств, що знаходяться у власності Російськї Федерації та її громадян. Рішення про ініціювання процедури передачі даних підприємств у державну власність України будуть прийматись поетапно, після обговорення з народом України.

Вимога Штабу до керівництва країни-агресора, ватажкам російських найманців, парламенту. Президенту та Уряду України залишаються тими ж:
1. Негайного звільнення військовополонених
2. Законодавча заборона торгівлі з окупантами.

Штаб Блокади торгівлі з окупантами закликає патріотів України підтримати його зусилля, що направлені на забезпечення національної безпеки України. Штаб закликає Верховну Раду, Уряд країни, президента України, виконати вимоги Конституції та свої обов’язки перед народом України в умовах Війни за Незалежність.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE