Politerno > Тернопільщина > Іван Сороколіт ознайомлює громадян з проектом змін до Генплану міста

Іван Сороколіт ознайомлює громадян з проектом змін до Генплану міста

  • 14 Березня, 2017
  • 1604 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт запропонував своїм виборцям ознайомитись з проектом змін до Генерального плану міста.

Про це інформує “Погляд“.

На щотижневому прийомі громадян мешканцям округу №37 (вул. Бродівська; вул. Д. Лук’яновича; вул. Галицька: 29–29А, 33, 35–39; вул. Енергетична, вул. Зацерковна, вул. Збаразька: 10, 12–12А, 14, 16, 31, 37; вул. Лозовецька, вул. Поліська, просп. Злуки: 2;) Іван Сороколіт оприлюднив графічне зображення проекту змін до Генерального плану міста.

“Вкотре отримав доручення від виборців по кількох важливих для них питаннях, більшість з котрих вже раніше були передані як колегам із земельної комісії, так і представникам робочої групи. Дякую відповідальним особам міськради за те, що маю змогу ознайомити зацікавлених тернополян з проектом Генплану у зручній форм”, – зазначає депутат.

Як повідомлялось, прийняття стретегічного рішення по містобудівному документу перенесли на наступні сесії. На даний час над детальним вивченням запропонованих зміни до Генерального плану Тернополя працює робоча група.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE