Politerno > Україна і світ > Насіров заявляє про здачу паспортів до міграційної служби

Насіров заявляє про здачу паспортів до міграційної служби

  • 20 Березня, 2017
  • 1380 Переглядів
  • 0

Відсторонений від посади голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, якого підозрюють у корупції, заявив про здачу до Державної міграційної служби всіх документів, що дають право на перетин державного кордону.

Про це він написав на своєму Facebook.

“Сьогодні прибув до ГУ ДМС в Києві, щоб виконати зобов’язання відповідно до рішення суду і здати на зберігання наявні у мене документи, що дають право на виїзд, крім вже вилучили”, – написав Насиров на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 20 березня.

Голова ДФС у черговий раз запевнив громадскість, що не збирається покидати межі країни під час розслідування, і пообіцяв співпрацювати зі слідством.

“Сподіваюся, що їх (документи – Ред.) скоро повернуть”, – додав Насіров.

Роман Насіров був затриманий 2 березня.

В ніч на 8 березня Солом’янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.

За даними САП, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.

Тим самим державі було завдано збитків на суму близько 2 млрд. грн. Насіров стверджував, що не має коштів для внесення 100 млн гривень для застави.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE