Politerno > Тернопільщина > Комунальники кличуть тернополян на “генеральне прибирання”

Комунальники кличуть тернополян на “генеральне прибирання”

  • 21 Березня, 2017
  • 1387 Переглядів
  • 0

Мешканців Тернополя просять долучитись до “екологічного посту”. Так цьогоріч комунальники назвали двомісячник благоустрою. Загальноміське прибирання планують провести 24-25 березня, повідомляє “20 хвилин“.

Першу в цьому році толоку мають намір організувати 24-25 березня, щоб очистити місто від сміття, яке накопичилося впродовж зими. Головне, щоб не завадила погода, кажуть в управлінні ЖКГ.

– До прибирання залучимо всі школи та організації, – розповів начальник управління Олег Соколовський. – Приберуть парки Тернополя, прибережні смуги річки Серет, придорожні зелені зони, зелені зони біля житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури, міські кладовища, сквери, провулки та зупинки громадського транспорту.

Нещодавно тернополяни прибрали стадіон “Текстерно”, що на проспекті Злуки. На стадіоні зібрали два “КамАЗи” сміття. Перед святами планують провести ще одну толоку.

Зазначається, що 1 березня у Тернополі почався двомісячник благоустрою, який проходитиме у новому форматі. Тернополянам рекомендують поєднати традиційне весняне прибирання із “екологічним постом”, оскільки цьогорічний двомісячник збігається із передвеликоднім постом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE