Politerno > Україна і світ > Причини пожежі на складах боєприпасів: диверсія, недбалість чи розкрадання (Відео)

Причини пожежі на складах боєприпасів: диверсія, недбалість чи розкрадання (Відео)

  • 24 Березня, 2017
  • 1518 Переглядів
  • 0

Київ – Диверсія, вчинена за допомогою безпілотника або ж завербованих агентів з числа українських військових, недбальство чи намагання замаскувати розкрадання озброєнь – такі версії пожежі на складі боєприпасів у Балаклії на Харківщині озвучують експерти та ветерани українських спецслужб.

В ситуації розбиралося Радіо Свобода.

Тим часом СБУ та військова прокуратура найбільш імовірною вважають диверсію в інтересах Кремля. Між тим, як зауважують фахівці, українська влада та військове командування недостатньо дбають про безпеку військових об’єктів та не враховують попередніх пожеж на українських складах зброї, а також диверсійних дій російської сторони загалом.

 

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом вибухів на військових складах у Балаклії Харківської області 23 березня за статтею 113 Кримінального кодексу «диверсія», повідомляє прес-служба відомства.

Коментуючи пожежу і вибухи на складах під час презентації річного звіту СБУ, голова відомства Василь Грицак зауважив, що диверсія, організована російською стороною, є основною версією подій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE