Politerno > Україна і світ > День Волі в Білорусі – в центр Мінська стягнуто автозаки (відео, пряма трансляція)

День Волі в Білорусі – в центр Мінська стягнуто автозаки (відео, пряма трансляція)

  • 25 Березня, 2017
  • 1403 Переглядів
  • 0

25 березня у Білорусі проходять акції, присвячені Дню Волі, на трасах в напрямку Мінська чергують ДАІ і автоматники, у центр міста стягнуто автозаки.

Як повідомляє місцеве видання TUT.BY, у Бресті та Гродно акції до Дня Волі дозволені владою, в Вітебську і Гомелі заходи несанкціоновано.

За даними видання, автомобілісти повідомляють, що на трасах у напрямку Мінська чергують співробітники ДАІ і автоматники, які зупиняють усі машини та перевіряють документи.Офіційних коментарів щодо посиленого відпрацювання трас та вулиць немає.

У Мінську також чергують співробітники ДАІ: не лише у центрі, але і на розв’язках з кільцевої дороги. у район Академії наук підтягнуто автозаки. Станції метро “Площа Якуба Коласа” та “Академія наук” закрито.

За повідомленням очевидців у Твіттері, у Гомелі усі площадки та сквери перекрито спецтехнікою.

Прама трансляція TUT.BY :

 

 

 


Повідомляється, що на виїзді з Бобруйська зупиняють усі маршрутки, перевіряють водіїв і пасажирів, переписують дані водіїв.

Також зазначається, що в ніч на 25 березня у Бресті було затримано одного з лідерів опозиції та Білоруського національного конгресу Володимира Некляєва, про що він встиг повідомити телефоном. З 3.30 зв’язку з Некляєвим немає.

Наразі Некляєв перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Бресті, повідомила БелаПАН його дружина, іншої інформації щодо затримання немає. Політик повертався поїздом з Варшави до Мінська, де брав участь у дискусії щодо ситуації у Білорусі в польському Сеймі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE