Politerno > Україна і світ > Білецький назвав блокаду Донбасу «театром кількох акторів» (Відео)

Білецький назвав блокаду Донбасу «театром кількох акторів» (Відео)

  • 26 Березня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

Торговельна блокада Донбасу стала театром кількох акторів, які дуже ревниво ставляться один до одного, і які перетворили її у власну політичну Фейсбук-історію.

Про це заявив Андрій Білецький, нардеп, командир полку «Азов», в ефірі програми HARD з Влащенко на ZIK.

Народний депутат наголосив, що цілком підтримує принцип і гасла торговельної блокади Донбасу. «Це правильна історія. І я постійно бачу спроби наших ворогів ствердити, мовляв ми не підтримуємо блокаду.

Була блокада Криму, якій надавали набагато менше уваги в ЗМІ, вона була важкою, але привела до припинення торгівлі з Кримом. Організовували її цивільний корпус «Азов», Правий сектор і кримські татари. І я не пам’ятаю щоб журналісти тероризували Семенченка і Парасюка запитаннями, чому вони не були на тій блокаді. Такого не було», – відзначив Андрій Білецький.

Також народний депутат висловив критичну позицію щодо свого колеги з батальйону «Донбас» Семена Семенченка. «У мене глибоко негативне ставлення до нього як у військової особи до навколовійськової особи.

Воно пов’язане виключно з 2014 роком і ставленням до солдата, і я його ніколи не зміню, не матиму справ з цією людиною. Я не толерую утилітарне ставлення до солдат, не люблю людей, які не є, а видаються. Бо у командира роти, який спить по три години на добу, нема часу сидіти і кидати 500 постів у Фейсбук», – пояснив Білецький.

 


Повна відео-версія цього інтерв’ю (питання блокади с 26хв. 35с)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE