Politerno > Україна і світ > Депутат вважає, що справу Насірова благополучно розвалять

Депутат вважає, що справу Насірова благополучно розвалять

  • 28 Березня, 2017
  • 1407 Переглядів
  • 0

Свій погляд на справу Насірова та зміни до закону про е-декларування на своїй сторінці у Facebook висловив нардеп Ігор Попов:

– Реєстр електронних декларацій вісить глухо. Прийняв мільйон декларацій і впав у сплячку. Сервери і інше залізо НАЗК закупив після “чарівного пенделя” на Кабміні, а от софт допрацьовувати відмовився.
– Стаття кодексу про незаконне збагачення залишилася лозунгом. Стаття діє з 1.04.15, до суду переслали одну справу військового прокурора, і та розвалиться.
– Насірова не викликають на допити. Його справа потребує лише вивчення документів. Доказів корупції (оперативної фіксації змови чи отримання хабаря) пред’явити не можуть. Після першого ж допиту справу перекваліфікують і передадуть в ГПУ, де вона і розвалиться.
– Конкурс на аудитора НАБУ по квоті Ради так і не оголошений. Президент свого також не призначає.Ви все ще вважаєте, що питання подання декларацій пятистами співробітниками грантових організацій у 2018 році – ключова проблема боротьби з корупцією? Після внесення змін до криво написаної поправки саме стільки декларантів залишиться в цій категорії.

Подання їх декларацій викличе кілька десятків скандалів, когось виженуть, а так сектор буде далі нормально і прозоро працювати”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE