Politerno > Україна і світ > Блокадний конфлікт з “Азовом” – версія Володимира Парасюка (Відео)

Блокадний конфлікт з “Азовом” – версія Володимира Парасюка (Відео)

  • 30 Березня, 2017
  • 1777 Переглядів
  • 0

Активісти Національного корпусу “Азов” зголосилися взяти під контроль найбільшу залізничну гілку, яка йде через Костянтинівку. Однак організатори блокади наполягали на тому, що саме вони визначають, хто і що блокує.

Про це заявив Володимир Парасюк, народний депутат, в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі 19:30-20:30 на телеканалі ZIK), коментуючи конфлікт із “Азовом” на чолі з Андрієм Білецьким під час блокади торгівлі з окупованим Донбасом.

Парасюк наголосив, що із самого початку закликав колегу по блокаді Семена Семенченка не приватизовувати питання блокади. “Хто має бажання – долучаються. Але є штаб блокади, до нього приєднуєшся, координуєш дії, ухвалюємо колективне рішення”, – пригадав нардеп.

Після того Володимир Парасюк зв’язався з Миколою Коханівським, а також Миколою Колесником із “Кривбасу”. А після приєднання до блокади “Правого сектора” з’явився і “Азов”.

“Є ідея і ти її або підтримуєш, або ні. Ідея блокади полягала у тому, щоб жоден з редутів не було приватизовано. Я не знаю, що вони собі думали, але основна ціль – щоб ніхто не управляв цим місцем, – відзначив Парасюк. – Основний принцип – щоб на кожному редуті щотижня була ротація, мінялося управління. Сьогодні керують ті, завтра – інші. Щоб не лізли дурні думки в голову”.

Народний депутат запевнив, що після конфлікту “Азов” тільки відсунули. “Цю ж станцію, просто далі. Але вони вже не блокують – через два дні з’їхали”, – додав нардеп Парасюк.

Позафракційний депутат запевнив, що згодом намагався зв’язатися з лідером “Азову” Андрієм Білецьким.

“Ми довіряємо один одному, але розуміємо, що СБУ працює не проти диверсантів, а проти нас. У штабі блокади були люди зі Служби безпеки від Грицака. Ми це знали прекрасно. Але до певного рівня інформації їх не доводили. І ми знали, що вони все робили, щоб посварити. Це вже працювала наша служба безпеки, щоб відрізняти. Були конфлікти, які нікуди не розійшлись – вчасно їх локалізували і тих людей відсторонили”, – пригадав Парасюк.

Нагадаємо, що нардеп Андрій Білецький, який очолює “Азов”, заявив у програмі HARD з Влащенко, що блокада торгівлі з окупованим Донбасом стала “театром кількох акторів”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE