Politerno > Україна і світ > Львівська ОДА пропонує міськраді взяти питання вивозу сміття знову на свою відповідальність

Львівська ОДА пропонує міськраді взяти питання вивозу сміття знову на свою відповідальність

  • 31 Березня, 2017
  • 1498 Переглядів
  • 0

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка заявив, що у Львові, станом на сьогодні, 31 березня, повністю очищено всі сміттєві майданчики і відтепер міській раді Львова треба взяти це питання знову на свою відповідальність.

Про це, як передає УНІАН, Синютка заявив сьогодні під час брифінгу.

«Станом на сьогодні, 31 березня, у Львові очистили усі контейнерні майданчики побутових відходів, які були переповненими ще 21 березня. Львівська обласна державна адміністрація припинила координацію роботи із вивезення сміття з міста. Я вважаю, що міській раді, після вивезення усього сміття, треба взяти це питання знову на свою відповідальність», – зазначив він.

Синютка також повідомив, що з 30 березня припинено координаційні наради у Львівській ОДА, які відбувались щоденно для належної організації вивезення відходів зі Львова і додав, що частина полігонів області надалі продовжує приймати львівське сміття.

“Якщо потрібне буде втручання облдержадміністрації, то ми готові забезпечити необхідну координацію щодо продовження вивезення частини сміття з міста на обласні полігони”, – зазначив Синютка.

Як відомо, в березні Львівська ОДА взялась за координацію вивозу сміття зі Львова, оскільки міська влада знову не впоралась з його скупченням на сміттєвих майданчиках міста.

Станом на 21 березня, у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчиків. Загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE