Politerno > Україна і світ > У Черкаській області група молодиків зі стріляниною намагалася захопити підприємство (Відео)

У Черкаській області група молодиків зі стріляниною намагалася захопити підприємство (Відео)

  • 12 Вересня, 2017
  • 1430 Переглядів
  • 0

У місті Ватутіне Черкаської області правоохоронці затримали групу озброєних чоловіків, які намагалися захопити підприємство.

Про це повідомила прес-служба поліції області, поінформував Inforesist

“Працівникам Звенигородського відділу поліції надійшла інформація про те, що в місті Ватутіне група озброєних молодиків в балаклавах здійснює силове захоплення підприємства. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу Звенигородського відділу поліції. Крім того, по тривозі були підняті бійці підрозділу особливого призначення”, – сказано в повідомленні.

При спілкуванні з постраждалими охоронцями поліцейські з’ясували, що вранці на територію підприємства через паркан проникли близько двадцяти невідомих чоловіків спортивної статури в балаклавах.

“Зловмисники напали на охорону, побили двох охоронців і, залякуючи фізичною розправою інших, зробили в їхній бік кілька пострілів”, – уточнили в поліції.

Було прийнято рішення про негайне затримання правопорушників. Правоохоронці затримали п’ятьох осіб, решта кинулися навтьоки. Під час відпрацювання прилеглої до підприємства території правоохоронці затримали інших хлопців, які намагалися втекти за межі міста.

Всіх затриманих доставили в Звенигородський відділ поліції. У них виявлено та вилучено два пістолети, балаклави і газові балончики. За даним фактом відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 206-2 (“Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації”), частиною 1 і 2 статті 263 ( “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”) та статті 125 (“Умисне легке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Варто відзначити, санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE