Politerno > Україна і світ > У владі не можуть домовитися про контроль над грошовими потоками, – Гриценко (Відео)

У владі не можуть домовитися про контроль над грошовими потоками, – Гриценко (Відео)

  • 12 Вересня, 2017
  • 1504 Переглядів
  • 0

В Україні жодна із 144 успішно задекларованих Порошенком реформ не відбулася. А все через те, що Президент призначає “своїх” людей із бізнесу, які вміють оперувати грошима, а не керувати державними структурами.

Про це в ефірі хард-ток-шоу “В очі” на телеканалі ZIK сказав лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко.

“Цьогорічним найкращим щорічним посланням Петра Порошенка у Верховній Раді було б подякувати українцям за терпіння та піти. Адже людина, яка у 2014 році на виборах отримала рейтинг 54,7 відсотка та вперше перемогла у всіх областях України, за три роки не продемонструвала життя по-новому для мільйонів, тому вона повинна була піти. Але він цього не зробив”, – розповів Гриценко.

Він вважає, що задекларовані Порошенком 144 успішно проведених реформи є ніщо іншим як піаром, адже жодна з них не реалізована.

“Важко пригадати хоча б одну реформу, яка завершилася позитивно. Не тому що я “баба яка, яка проти”, а просто не знаю. Коли Порошенко став президентом треба було успішно їх проводити, адже його підтримали 54,7 відсотка виборців України. А коли зараз рейтинг впав до десяти відсотків, то вже не варто говорити про якісь реформи”, – додав він.

Також Гриценко сказав про те, якщо досі не призначили керівників на ключові державні посади. Це означає лише те, що Порошенко, Гройсман і Яценюк не можуть домовитися про контроль грошових потоків.

“Якщо згадати про медичну реформу, то вона не відбудеться. Адже для початку потрібно призначити міністра охорони здоров’я. Є пані Супрун, якщо ви їй не довіряєте, щоб вона була членом уряду, то для чого ви її тримаєте? Адже вона, як виконуюча обов’язки, немає права навіть голосувати на Кабміні. А все через те, що Супрун, голову Нацбанку, Фонду держмайна, Рахункової палати, ЦВК, Конституційного суду і т.д. не призначають через те, що Порошенко, Гройсман і Яценюк не можуть домовитись, хто який потік контролюватиме”, – наголосив він.

Гриценко додав: “Порошенко за своєю суттю – бізнесмен і призначає лише тих, кого він перевірив у бізнесі. А це неправильно, адже бізнес і президентство треба розділяти, хоча б зараз, щоб люди зробили висновки. Не припустимо, щоб сидів олігарх-мільярдер в кріслі президента, бо в нього в голові конфлікт півкуль мозку: одна думає про прибуток, а інша про державу. І та, яка думає про прибуток, все більше переважає”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE