Politerno > Україна і світ > Суд заарештував директора табору, у якому згоріли діти

Суд заарештував директора табору, у якому згоріли діти

  • 18 Вересня, 2017
  • 1506 Переглядів
  • 0

Суд постановив взяти під варту без права на заставу директора дитячого оздоровчого комплексу “Вікторія”, де під час пожежі загинули двоє дітей.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба прокуратури Одеської області.

Відповідне рішення ухвалив Київський районний суд Одеси в понеділок, 18 вересня, за клопотанням прокуратури.

Також, за даними правоохоронного відомства, суд у понеділок розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу співробітниці дитячого табору, що відповідала за пожежну безпеку.

Як повідомлялося, у ніч на 16 вересня в дитячому таборі “Вікторія” в Одесі згоріла двоповерхова дерев’яна будівля, двоє дітей загинули і ще одна зникла безвісти після чого під Одеської міськрадою сталися сутички між протестувальниками та поліцейськими.

Також до лікарні доставлено двоє дітей 2006-го року народження: дівчинка з діагнозом забиття хребта та тупа травмою черева, хлопчик – отруєння продуктами горіння.

Прем’єр-міністр України Гройсман назвав цю пожежу “жахливою трагедією” і заявив, що в разі встановлення факту недбалості людей, які відповідали за безпеку в установі, всі винні будуть суворо покарані.

Президент Петро Порошенко не висловив співчуття з приводу загибелі дітей в дитячому таборі.

Як стало відомо у понеділок, зустріч батьків дітей, які перебували в згорілому таборі “Вікторія”, з губернатором Максимом Степановим, главою поліції області Дмитром Головіним і рятувальниками, закінчилася скандалом.

Читайте також: Пожежа, трагедія … і держава – Подоляк

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE