Politerno > Тернопільщина > Тернопільський ректор – найзаможніший науковець країни. Як заробив свої мільйонні статки очільник ТНЕУ? (Відео)

Тернопільський ректор – найзаможніший науковець країни. Як заробив свої мільйонні статки очільник ТНЕУ? (Відео)

  • 4 Жовтня, 2017
  • 2087 Переглядів
  • 0

Ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий ніколи не боявся демонструвати свої статки. Більше того, він може розказувати про них годинами. І якби складали рейтинг найзаможніших науковців країни, то він у цьому топі обов’язково був би №1.

У цьому переконані журналісти програми “Гроші” (канал “1+1”), які поспілкувалися з очільником ТНЕУ відверто. Отож, ректор він чи бізнесмен?

За підрахунками кореспондентів програми, статки Андрія Ігоровича сягають двох мільйонів доларів. Він володіє мільйонними активами, квартирами в столиці, нерухомістю на гірськолижному курорті, земельними ділянками та будинками у Тернополі, а також розкішними автівками. Андрій Крисоватий зізнається, що й найрідніших подарунками не обділяє. Так, на 18 років синові Ігорю подарував шикарний “Мерседес”, а також чималої площі будинок. Допоміг і з стартовим капіталом для бізнесу. Словом, усе найкраще – дітям.

Тож звідки усі ці мільйони? Ректор ТНЕУ відкриває секрет – все завдяки тому, що він вміє “правильно платити податки” і навчає цьому “ремеслу” представників великого бізнесу, будучи їхнім спеціалістом з оподаткування.

Детальніше – у сюжеті програми “Гроші”:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE