Politerno > Україна і світ > Якби не тупа замозакоханість Луценка, вбивства Вороненкова могло б не бути – Речинський

Якби не тупа замозакоханість Луценка, вбивства Вороненкова могло б не бути – Речинський

  • 10 Жовтня, 2017
  • 1330 Переглядів
  • 0

Апогей всеукраїнського Альцгеймера це коли генпрокурор Луценко хвацько доповідає про розкриття вбивства Вороненкова. І всі забули, що саме Луценко тупо і заради власного піару, Вороненкова “злив”, заявивши завчасно про те, що Вороненко буде давати свідчення в суді над Януковичем.

Про це напередодні ввечері написав у Facebook колишній прес-секретар СБУ, екс-радник міністра внутрішніх справ, головний редактор сайту ОРД Станіслав Речинський, коментуючи вчорашню заяву генпрокурора Луценко.

Якщо хто забув, то про це говорив друг Вороненкова Ілля Пономарьов.

“Витік через генпрокурора Луценко не був запланований, і для Дениса це було шоком і несподіванкою. Військові прокурори припускали, що про Вороненкова стане відомо вже на процесі, коли там оголосять його свідчення. Вони з Машею розраховували за цей час прикрити всі хвости в Росії. продаж квартири, у нього залишався син в суворовському училищі, у Маші були справи”.

А Луценкові пофіг, бризкаючи слиною він розповідає про свої великі досягнення в розслідуванні цієї справи. Забуваючи, що якби не його тупе самомилування – вбивства може і не було б.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE