Politerno > Україна і світ > “М’яса немає, тушонка схожа на соплі”. Як харчуються бійці ЗСУ, поки не бачить Порошенко. Солдатське відео

“М’яса немає, тушонка схожа на соплі”. Як харчуються бійці ЗСУ, поки не бачить Порошенко. Солдатське відео

  • 16 Жовтня, 2017
  • 2531 Переглядів
  • 0

Днями український президент похвалив армійський сухпайок нового зразка. Гречку звідти Петро Порошенко назвав “фантастикою”.

Strana.ua” вирішила дізнатися як харчуються солдати по ту лінію президентських телекамер.

На сніданок 12 жовтня солдати з військової частини під Хмельницьким (село Шпичинці), які зняли для нас відеоролик про свій армійській побут, отримали пшеничну кашу і хліб, джем, сир і масло. Ще дві “страви” були надані на вибір – тушонка або цукор.

“Тушенка гов..на, її їсти неможливо. Схожа на соплі”, – резюмує боєць.

Тому, коли в меню є вибір, від тушонки відмовляються не дивлячись. Правда за обідом від неї нікуди не дінешся. А звичайного м’яса в принципі немає.

Крім нього, не вистачає і такої першочергової складової харчування ,як хліб. Посуд, яким їдять – весь радянський і прийшов у повну непридатність.

“11 жовтня моя вечеря – пюрешка, два огірочка, два хліба, масло і пів-банки бичків. Мені страшно цієї ложкою їсти”, – показує боєць.

Дивіться фільм зроблений на основі відео, який надіслали нам солдати однієї з частин ЗСУ:

Крім того, казарми знаходяться в жахливому стані. Туалет змонтували самі солдати із коробок з під боєприпасів.

Бійці сподіваються, що після публікації цього відео на їх частину зверне увагу начальство і наведе порядок з побутовими умовами.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE