Politerno > Україна і світ > Синові Авакова повернули закордонний паспорт і зняли браслет

Синові Авакова повернули закордонний паспорт і зняли браслет

  • 26 Грудня, 2017
  • 1688 Переглядів
  • 0

Солом’янський райсуд Києва ухвалив рішення повернути закордонний паспорт сину голови МВС Арсена Авакова Олександру і зняти з нього електронний браслет.

Про це УП повідомило джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, відповідне рішення суд ухвалив на засіданні 22 грудня.

Він пояснив, що прокуратура клопотала про продовження особистих зобов’язань, але суд задовольнив клопотання лише частково – син очільника МВС має з’являтися до слідчого чи в суд за першим викликом, але отримав назад документи для виїзду за кордон.

Ще до цього рішення суду Олександр Аваков клопотав у слідчих про дозвіл виїхати до Італії до 14 січня 2018 року і отримав його.

Як відомо, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і керівника IТ-компанії “Turboseo” Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом’янський суд Києва прийняв до уваги вимоги прокурорів щодо п’ятимільйонної застави і носіння електронного браслета для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, але задовольнив їх частково і відпустив його під особисте зобов’язання. Слідом за сином Авакова суд відпустив і екс-заступника глави МВС Чеботаря

Згодом стало відомо, що Солом’янський районний суд Києва заарештував квартиру сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, а також нерухомість колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та бізнесмена Володимира Литвина.

У грудні суд скасував рішення про арешт майна сина Авакова.

Читайте також: Чому перші обшуки і затримання у справі “рюкзаків Авакова” не відбулися ще в січні

або “До сина Авакова не застосували навіть застави, але при цьому суди кожен день наповнюють в’язниці крадіями з ринку”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE