Politerno > Тернопільщина > “Ми продовжуємо боротьбу за самостійність школи мистецтв ім. І. Герети”, – Василь Деревляний

“Ми продовжуємо боротьбу за самостійність школи мистецтв ім. І. Герети”, – Василь Деревляний

  • 25 Травня, 2018
  • 2386 Переглядів
  • 0

Після свята останнього дзвоника учні, їх батьки та вчителі школи мистецтв ім. І. Герети пройшлися колоною на підтримку свого навчального закладу.

Учасники ходи зупинились біля пам’ятника І. Гереті на вулиці Валовій та колоною вирушили до Тернопільської обласної ради на знак протесту щодо рішення депутатів про реорганізацію та ліквідацію їхнього навчального закладу.

З представників влади до протестуючих вийшов лише перший заступник голови обласної ради, «батьківщинівець» Василь Деревляний.

«Моя позиція – незмінна, я продовжую підтримувати самостійність школи мистецтв ім. І. Герети. Наша боротьба триває», – відповів людям Василь Деревляний.

«У вівторок за моїм позовом у Тернопільському окружному адміністративному суді розглядатимуть справу щодо скасування рішення облради про реорганізацію та ліквідацію школи мистецтв ім. І.Герети. То ж запрошую усіх приєднатися до слухання справи 29 травня о 10.30», – додав Василь Деревляний.

Читайте по темі: “Навіть влада Януковича не знищила школу мистецтв імені Ґерети”, – Ярина Ґерета про рішення міськради

або Майбутнє школи мистецтв ім. І. Герети, або хто отримає дивіденди від “реорганізації”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE