Politerno > Тернопільщина > CITY LIFE презентував 24-й випуск свого журналу у нічному клубі PULSE

CITY LIFE презентував 24-й випуск свого журналу у нічному клубі PULSE

  • 13 Серпня, 2018
  • 1483 Переглядів
  • 0

Підняти градус своїх емоцій, стати свідками нових перевтілень, презентації сольного альбому відомої співачки із США Ольги Монастирської, дати ексклюзивний коментар і неабияк «засвітитися», зокрема, у програмі CITY LIFE NEWS, взяти участь у нереальному BATTLE ведучих, спостерігати «Хто зверху?» чоловіки чи жінки, а також відчути на собі нову, епатажну, драйвову, яскраву, позитивну і незабутню атмосферу справжнього свята зуміли тернополяни і гості міста на презентації 24-го випуску Першого глянцевого журналу Тернопільщини CITY LIFE, що відбулася у вишуканому нічному клубі PULSE.

Гостей заходу, друзів, партнерів, клієнтів модного глянцю зустрів абсолютно новий формат проведення презентації свіжого випуску журналу. Цього разу, організатори свята не проводили модних показів, розіграшів путівок у країни ближнього і далекого зарубіжжя, традиційних танцювальних пар та іншого. Натомість, родзинками заходу стали презентація нового сольного альбому «Королева дискотеки» молодої, енергійної та життєрадісної виконавиці із США, котра цього випуску є на обкладинці видання Ольги Монастирської, нереальний BATTLE відомих тернопільських ведучих Юрія Мікоффа, Сергія Фалендиша, Світлани Наконечної, Ксенії Кічак, весела, яскрава, оригінальна програма «Хто зверху?», яка визначила переможців у протистоянні між чоловіками та жінками. Окрім цього, присутні мали унікальну змогу взяти участь у масштабному танцювальному баттлі, дати ексклюзивні, відверті коментарі і «засвітитися» на камеру інформаційного проекту журналу – CITY LIFE NEWS, виграти цінні і смачні подарунки від спонсорів і партнерів глянцю, «відірватися на повну» на After Party «Flamingo Party».

Детальніше у сюжетах CITY LIFE NEWS:

https://www.youtube.com/watch?v=voU-g49z7dc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=0xPhqe5zgTA&feature=youtu.be

Фотозвіт із заходуhttps://www.facebook.com/chyrilovov/media_set?set=a.1945167705546786.1073741837.100001607271345&type=3

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю і роботу нашим друзям, партнерам, клієнтам журналу! Раді, що тернополяни і гості міста розділили це свято разом із нами!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE