Politerno > Україна і світ > Гриценко каже, що хоче об’єднатися з Вакарчуком на майбутніх виборах (Відео)

Гриценко каже, що хоче об’єднатися з Вакарчуком на майбутніх виборах (Відео)

  • 18 Серпня, 2018
  • 1737 Переглядів
  • 0

Голова політичної партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко припустив ймовірність об’єднання зусиль на майбутніх виборах у 2019 році з лідером гурту “Океан Ельзи” Святославом Вакарчуком.

Про це Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook.

У своєму дописі політик назвав музиканта “яскравою творчою особистістю, громадським діячем, якому довіряють, і думку якого шанують багато людей в Україні”.

“Ви часто питаєте, чи знайомі, чи спілкуємося ми зі Святославом Вакарчуком, чи будемо об’єднувати зусилля на виборах? Моя відповідь: так, бо від об’єднання широкого кола порядних людей зараз залежить майбутнє країни.”, – написав Гриценко.

Серед політичних партій, з якими Гриценко веде перемовини про об’єднання на президентських виборах, екс-міністр оборони назвав декілька політичних сил, у тому числі Демальянс, “Сила людей”, “Самопоміч” та партію Віктора Чумака “Хвиля”. Поки що достоменно відомо про його об’єднання з “Альтернативою” Фірсова та Народним контролем” Добродомова.

Як ми вже повідомляли, у травні політична партія “Об’єднання “Самопоміч” заявила, що не бере участі в переговорах з іншими опозиційними силами щодо висунення кандидатів в президенти України.

Читайте також: Токсичний інститут. Що Гриценко і Саакашвілі забули в проросійському ICEUR-Vienna?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE